UNITYs koncept med Micro-living har slagit upp portarna i Hammarby Sjöstad

Foto: UNITY

UNITYs koncept med Micro-living i yteffektiva lägenheter och flexibla ytor för arbete har allt under ett och samma tak. Det här är det första av sitt slag i Norden och gäster välkomnades till Hammarby Sjöstad den tredje november.

UNITY erbjuder studiolägenheter där du kan bo så länge du vill i kombination med gemensamma öppna arbetsytor för att optimera effektivitet, kvalitet och möjligheten att skapa nya professionella kontakter. Oavsett om du behöver en arbetsplats för koncentrerat arbete, vill ersätta cafét med en bättre mötesplats eller ska skicka iväg ett snabbt mejl.  Visionen bakom UNITY är att visa vägen för ett mer flexibelt liv i en funktionell och industriell interiördesign av den brittiska designern Tom Dixon’s Design Research Studio.

bild
 Foto: UNITY

Den tredje november slog portarna upp för UNITY i Hammarby Sjöstad i Stockholm, som på 1940-talet var en industribyggnad. Den gamla fabriken som bland annat tillverkade svetstransformatorer har återställts med respekt för den gamla byggnaden och dess historia. När du besöker UNITY kommer du att förstå vilken unik plats det är och varför byggnaden passar perfekt för den nya micro-living trenden. Det här är den första av sju kommande öppningar de närmaste två åren i Sverige, Finland och Danmark.

bild
Foto: UNITY

Konceptet innebär flexibelt och lättillgängligt boende i kombination med gemensamma arbetsytor som optimerar effektivitet, kvalitet och möjligheten till nya professionella relationer. UNITY ville skapa inspirerande utrymmen med en inbjudande design för de moderna yrkesarbetarna där det privata livet och arbetslivet möts. Den gamla turbinhallen med den otroliga takhöjden har till exempel förvandlats till ett öppet landskap för både kreativt och koncentrerat arbete.

bild
Foto: UNITY

Andra gemensamma ytor som UNITY omfattar både inomhus och utomhus är bland annat gym, restaurang, lounge och terrass. Oavsett om du behöver ett skrivbord för koncentrerat arbete, snabbt måste skicka iväg ett mejl, behöver en mötesplats eller vill slappna av med en kopp kaffe så är UNITY den perfekta platsen. Här finns möjligheten att möta andra likasinnade för att utbyta kunskap samt knyta nya kontakter både på ett professionellt och privat plan. Allting finns under ett och samma tak och är anpassat för dig med en flexibel livsstil som alltid är på språng.

bild
Foto: UNITY

- Vi har verkligen sett fram emot öppningen av UNITY i Hammarby Sjöstad och det är extra roligt att vi får vara först ut i Norden. Öppningen har gått bra och de gäster som hittills har besökt oss har varit mycket nöjda. Vi ser fram emot att välkomna ännu fler gäster och underlätta deras vardag med våra flexibla och varierande lösningar, säger Charlotte Mangborg GM Sverige.

bild
Foto: UNITY