Occhio – innovativ och multifunktionell belysning

Mito Largo Edizione Lusso. Foto: Occhio

Tyska Occhio, som är ledande inom high end-segmentet för belysning, presenterar flera produkter på den svenska marknaden

Företagets innovativa LED-teknik och intuitiva funktioner gör att multifunktionell belysning blir enkel att använda. Occhio erbjuder ljusdesign med högkvalitativa armaturer och exklusiva helhetslösningar för alla typer av ytor som ska ljussättas. 

bild
Mito sospeso. Foto: Occhio

”Ljus kan skapa speciella känslor och atmosfärer i olika rumsligheter. Med Occhios premiumbelysning står användaren i centrum, med full kontroll över ljusets styrka, riktning och temperatur. Användaren blir ljusdesignern i sitt eget hem. Occhio handlar därför om mer än enskilda armaturer, det handlar om en helt ny ljuskultur”, förklarar Axel Meise, grundaren av Occhio. 

bild
Mito Largo Edizione Lusso. Foto: Occhio

I en tid då fritid och arbetsliv alltmer smälter samman, har Occhio skapat armaturer som kombinerar minimalistisk design och toppmodern ljusteknik för det perfekta ljuslandskapet. De innovativa belysningssystemen från Occhio fungerar i såväl privata bostadsutrymmen som på kontor och ger optimal belysning av bords-, vägg- och takytor samt i hela rum. Alla lampor finns i olika material och gör Occhio-armaturerna till en mångsidig detalj i interiören. Innovativa funktioner som "touchless control", "color tune" eller den steglöst anpassningsbara höjdjusteringen säkerställer den unika och omisskännliga Occhio-designen. 

bild
Sento tavolo. Foto: Occhio

'