Handtagslöst kök i ny färgtappning från HTH

VH-7. Foto: Erik Lefvander

Ända sedan starten 1969 har HTH skapat helhetslösningar för kök, badrum och garderober, där dansk design och hantverkstradition står i fokus. Under våren 2022 presenteras VH-7 - en av HTH:s mest populära kökslösningar - i en ny, harmoniskt beige färg. VH-7 är en hyllning till stilren design och med sina raka och eleganta linjer har det snabbt blivit ett av HTH:s allra mest omtyckta kökskoncept.

bild
Det handtagslösa systemet har ett klassiskt skandinaviskt uttryck, samtidigt som det erbjuder många möjligheter att sätta en personlig prägel med olika färger och former. Den nya beigea färgen har en trendig men diskret framtoning. Foto: Erik Lefvander

Med sina obrutna vertikala och horisontella linjer har VH-7 ett unikt designuttryck som passar perfekt i moderna svenska hem, där kök och badrum i allt högre utsträckning blivit en integrerad och tongivande del av bostaden. 

bild
Foto: Erik Lefvander

En bärande del av VH-7-konceptet är de eleganta greppspåren – tack vare dessa har HTH eliminerat processen med att fräsa in spåren i luckorna, något som annars är ett typiskt moment för handtagslösa köks- och badrumslösningar.

bild
 Vitvaror från NEFF Foto: Erik Lefvander