Bolon Presenterar - TRULY R

Foto: Bolon

Förra året introducerade Bolon måttbeställda mattor som ny kategori i produktportföljen. Nu utökar de sortimentet med ytterligare fem produkter. Dessa är hämtade från kollektionen Truly och kännetecknas av färgeffekter, struktur och storskaliga mönster.

bild
TRULY R. Foto: Bolon

– Att nu kunna erbjuda våra mest uttrycksfulla mönster som mattor känns spännande. Grundkonceptet med mattor utifrån kundens behov har varit en stor framgång sedan lanseringen. Därför tror jag starkt på Truly-mattorna som med sin djärva design ger interiörer en unik look, säger Klara Persson, Head of Product Management.

Mattorna har oändliga möjligheter att välja design, kantband och storlek för varje specifikt projekt. Truly-mattorna erbjuds med åtta olika kantband. Den minsta mattstorlek som Bolon producerar är 2 x 2 meter och den största är 4 x 8 meter, storlekar under och över hanteras på förfrågan. Ledtiden är 4–6 veckor och mattorna tillverkas i Sverige med endast förnybar energi och innehåller återvunnet material som alla Bolons golvkollektioner.

bild
Foto: Bolon
bild
TRULY Foto: Bolon