Buster + Punch Electricity - redo för Europa

Foto: Buster + Punch

Den eftertraktade Electricity-kollektionen från Buster + Punch lanseras nu i nytt format, helt anpassad för att möta europeisk standard. Kollektionen omfattar strömbrytare, dimmers och en bred selektion av uttag, som bokstavligen har förmågan att få användaren att förstå vikten av inredningsdetaljer i hemmet.

Kollektionen som är designad i London, har sina rötter i den musikaliska underground-kulturen. Med tydliga referenser från mixerbord och förstärkare, har produkterna sedan försetts med den omisskännliga elegansen som kännetecknar allt signerat Buster + Punch. Electricity-kollektionen är sprungen ur företagets etos, att förvandla ”vanliga” inredningsdetaljer till extraordinära upplevelser och öppnar upp helt nya möjligheter att inreda med detaljer som sammankopplar interiörer genom en taktil röd tråd. Kollektionen är designad för att komplettera det övriga sortimentet och höja både den estetiska och funktionella standarden i interiörer.

bild
Foto: Buster + Punch

Produkterna är tillverkade av solida ädelmetaller, som bearbetats för att få fram den Buster + Punch- karaktäristiskt räfflade strukturen, för att sedan förfinas till perfektion för hand. Den höga kvaliteten och anpassningsmöjligheterna, i kombination med genuin design och hantverk, gör att lampknappar, dimmers och uttag blir till estetiska inslag i interiörer.

Electricity-kollektionen finns tillgänglig både i standardutförande, samt som anpassningsbara, modulära alternativ i 11 olika kombinationer, och går att få i brass, steel, smoked bronze, white eller black, för att matcha behov och interiör.

bild
Foto: Buster + Punch

Hela kollektionen lämpar sig för både hem- och offentliga miljöer och är konstruerad och godkänd för att möta EU-standard. Sortimentet innehåller även ”Retractive Switches” – omkopplare som återgår till sitt ursprungliga tillstånd efter att ha tryckts ned, en mer komplex teknik som tidigare huvudsakligen användes i industriella och kommersiella miljöer, men som nu blivit allt vanligare i hemmet, som en del i smarta hemlösningar. 

bild
Foto: Buster + Punch