Enkla och klimatsmarta lösningar för små och stora fastighetsägare – delta kostnadsfritt på FastighetsMässan i september!

Från FastighetsMässan Stockholm 2021. Foto: Sune Chee

Fastighetsmässan är mötesplatsen för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter där beslutsfattare från fastighetsbranschen, både kommunala och privata, träffar leverantörer inom drift, förvaltning, underhåll, energi, miljö, säkerhet och automation för att skapa lönsamma fastigheter tillsammans. 

– På mässan lyfter vi möjligheterna kring att utveckla våra fastigheter i stället för att bygga nytt. Fastighetsunderhåll, energioptimering/energisystem, fastighetssäkerhet och utemiljö är ämnen som tas upp under mässans två dagar.

Just fastighetssäkerhet är flavour of the year för 2022-års Fastighetsmässa. Det innebär att vi har flertalet utställare inom området och en dedikerad scen med ett gediget program med fokus på säkerheten av fastigheters insida och utsida.

Ta del av seminarier med bland annat Stiftelsen Tryggare Sverige, Elsäkerhetsverket, Staffan Fredlund, Miljö- och klimatchef från Wihlborgs, Göran Andersson, besiktningsman Trädgårdsanläggarna och många fler.  

Securitas Sverige Aktiebolag, Husqvarna Aktiebolag, Ahlsell Sverige AB, Vitec Förvaltningssystem AB, Orbital Systems AB och Eldon Installation AB är några av de över 100 utställare som på FastighetsMässan visar upp produktnyheter och ger dig smarta och effektiva lösningar som förenklar din vardag.

Välkommen till Malmömässan den 14–15 september när Södra Sveriges fastighetsbransch samlas!  

Besök FastighetsMässans hemsida HÄR!

bild

Facebook
LinkedIn