Köks- & badrumslösningar från String Furniture

Foto: String Furniture

Öppna hyllor, klassisk design, naturmaterial i kombination med djärva färger – låt dig inspireras av String Furnitures lika elaganta som flexibla kök och badrum. Med en kombination av String System, Outdoor och accessoarer kan du skapa ett unikt uttryck som passar alla rum i såväl det lilla som det stora hemmet. Kombinera, anpassa och komplettera i all oändlighet.

String System Badrum
Var sak behöver sin plats, något som i högsta grad gäller i badrummet. Med String Systems väggavlar, metallhyllor och skåp med spegeldörrar kommer du långt. Genom att komplettera med accessoarer såsom krokar, organizers och stänger kan du enkelt ytterligare strukturera och dekorera din hylla.

bild
Foto: String Furniture

String System Överskåp
En av årets nyheter från String Furniture är ett nytt överskåp med ”flip doors”. Vackra skåp med justerbara hyllor som finns i flera material och färger. Överskåpet passar alla gavlar med 30 cm djup.

bild
Foto: String Furniture

String Outdoor
En väggmonterad eller fristående hylla i galvaniserat stål. Som namnet antyder passar den perfekt utomhus eller i inredningar som kräver tålighet mot fukt och slitage, till exempel kök och badrum.

bild