Inredningsbranschens viktigaste mötesplats Formex öppnar igen den 23 augusti!

Två års väntan är över, den 23 augusti är det dags att öppna dörrarna för Formex igen. Under fyra dagar kan du njuta av inspiration och produktnyheter inom inredning, design, presenter, delikatesser, barnprodukter, mode och accessoarer. Här möts nationella och internationella inköpare, agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och media från hela inrednings- och presentbranschen. Formex erbjuder en plattform för affärer, möten med gamla och nya branschkollegor, produktnyheter, kommande säsongs trender, och inte minst inspiration och kunskap i form av utställningar och föredrag.

En av nyheterna på Formex i augusti är att besökarna välkomnas av News & Trend Expo - en inspirerande utställning vid varje hallentré, som ger en snabb överblick av ett urval av de produktnyheter som finns representerade i montrarna.

En annan nyhet som lanseras är Nyfiken på branschen-dagen. Det har hänt mycket under pandemiåren och nu kan det vara viktigare än någonsin att få möjlighet att lära sig mer om hur det är att vara företagare i den här branschen, knyta kontakter, få inspiration av erfarna företagares berättelser, och Formex den perfekta platsen till allt detta.

På torsdagen den 25 augusti arrangeras en härlig branschfest som ger ett ypperligt tillfälle att åter igen få mingla med branschen, träffa vänner och bekanta men också skapa nya kontakter. Missa inte att köpa biljett till detta!

I entrépriset till mässan i augusti ingår ett exemplar av den kommande säsongens trendrapport Formex Trends, med omvärldsanalyser, teman och färgkartor. En unik möjlighet att få koll på kommande trender före alla andra som inte besöker mässan. Varje dag på mässan presenterar även designern och kreatören Jan Rundgren Formex trender med inspirationsbilder, spaningar och tankar.

Formex består av ett flertal olika produktområden. Ett område är dedikerat till ännu inte etablerade designtalanger som får möjlighet att synas och visa upp sina nya innovativa designlösningar och hållbara produkter för inköpare, möjliga samarbetspartners, producenter och media.

Välkommen till Formex den 23-26 augusti!

Besök Formex hemsida här www.formex.se

Instagram

Facebook

LinkedIn