Snart slår Svenska Mässan upp dörrarna till Möbelmässan

Foto: Svenska Mässan

Den 13-14 september slår Svenska Mässan upp dörrarna till Möbelmässan Göteborg, en bred och dynamisk mötesplats för den nordiska möbelbranschen, med nästan 70 bokade utställare.

Möbelmässan Göteborg, ett event av Svenska Mässan i samarbete med branschorganisationen MIBO - Möbel och Interiörföretagens Branschorganisation, samlar inköpare från hela landet. Landets ledande leverantörer finns på plats och många satsar på stora montrar med fler produktnyheter än någonsin tidigare. Fokus kommer att ligga på plan- och stoppmöbler, belysning, mattor och inredningsdetaljer.

Möbelmässan Göteborg arrangerades första gången på Bananpiren 2018, andra gången på Svenska Mässan 2019, då i extern regi. En planerad mässa året därpå ställdes in till följd av pandemin.

– Aktörerna i branschen upplever nu ett uppdämt behov av att träffas och nätverka. Just därför tror vi att höstens mässa kan locka ovanligt många utställare och besökare, menar George Makdessi på Möbel och Interiörföretagens Branschorganisation, MIBO.