Trendigt med blandade träslag

Foto: String Furniture

Idag lever vi i en tid där det verkligen finns utrymme för mångfald och för att hitta och tolka vårt eget uttryck och vår stil. Detta gäller så klart även i hemmet – och att blanda olika träslag i inredningen öppnar helt nya möjligheter till en personlig inredning. 

String Furnitures hyllor och förvaringsmöbler ger optimala alternativ för en personligare inredning. Genom att blanda de vackraste väggskåpen i ek, ask och valnöt – tre väldigt olika träslag – är det enkelt att snabbt skapa intressanta kontraster som ger ett högst personligt uttryck.

bild
Inför hösten vill många uppdatera hemmet och tillföra värme i både färger och material - vilket gör blandade träslag till ett perfekt val. Det finns få saker som skapar ett så intressant och personligt uttryck i hemmet som att våga mixa och matcha träslag utifrån sina egna preferenser. Foto: String Furniture

Skåpen finns i flera modeller: med vanliga sidodörrar, med vippdörrar, med skjutdörrar och med lådor, och samtliga passar givetvis in i resten av String-sortimentet. Både skåpens olika inredning och mixen av de tre träslagen bidrar till en charmig och prestigelöst varm känsla i rummet. Samtidigt är möblerna superfunktionella och löser en lång rad förvaringsproblem i ditt hem.

bild
Foto: String Furniture

I dag ställer vi dessutom allt högre krav på att våra hem, våra arbetsplatser och våra hemmakontor ska kännas ombonade och inbjudande, och trä är med sitt lugna och taktila och samtidigt levande uttryck det ultimata valet för att åstadkomma detta. Trä tillför värme och adderar en skön balans till annars avskalade ljusa eller ton-i-ton-färgade interiörer. Detta gäller i ännu högre grad när olika träslag får samsas om utrymmet och blickfånget.

bild
Foto: String Furniture