Blommor och färg med Karl Fredrik på Formex

Karl Fredrik Gustafsson. Foto: Stockholmsmässan

Floristen och trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson gästar Formex och medverkar på scen vid två tillfällen. Förutom att berätta om sin egen trädgårdresa kommer han att bjuda på smarta tips och inspiration.

Med bland annat egna tv-programmet ”Karl Fredrik på Österlen” och Youtube-serien ”The Revolution Race” är han idag ett av de mest välkända ansiktena i Sverige inom inredning och trädgård. Han vurmar för både blommor i inredning och sin trädgård på Eklaholm. Karl Fredrik är en i raden av många profiler som kommer att medverka på scenprogrammet på Formex i januari.

– Karl Fredrik med sin fingertoppskänsla för färg och form och positiva framtidstro är en person vi vill ha med oss i vårt seminarieprogram. Han har gästat oss tidigare och är ett kärt ansikte som många vill se mer av. Då vårt tema är Colour Vibes, och vi förutom business, har fokus på kunskap, folkliv och glädje är Karl Fredrik med sin energi ett givet val, säger Sonja Björk Ebert, projektansvarig för Formex.

Karl Fredrik beskriver att han gärna vill medverka på Formex för att möta alla fantastiska inredningsentusiaster från hela Sverige.

– Formex är en enormt viktig mötesplats för alla i branschen. Här vill jag och alla andra vara med och träffa både kunder och andra utställare. Jag liknar det vid en gryta av kunskap, inspiration och framtid. Och så himla kul sen att Formex också satsar mer på garden och välmående i samband med växter och blommor, säger Karl Fredrik."

Om Formex
Formex pågår den 17-20 januari på Stockholmsmässan och är den viktigaste mötesplatsen för nordisk inredningsdesign.