Jumbo Collection - Exlusiv italiensk inredning

varje hem skräddarsys exklusivt, som detta vackra hem från Italien. Foto: Jumbo Collection

Inuti det mest spektakulära husen krävs det att arkitektur, konst, design, hantverk samexisterar för att skapa den perfekta atmosfärenJumbo Collections inredningstjänst lanserar en ny katalog "Italian Finest Atmospheres" som visar upp ett exklusivt urval av boiserie och walk -in-closets.

Foto: Jumbo Collection

bild
Michelangelo-boiserien med sina klassiska linjer förstärkta av en modern twist valdes av en passionerad älskare av lyx, design, hantverk och italiensk stil till sin herrgård i hjärtat av USA.
bild
Frida klädkammare valdes till Herrgården i USA.
bild
Bohem-boiserien återspeglar en berättelse full av lyx och elegans, likt en scen med en historisk aura i fransk stil som realiseras i hemmet till en välkänd sopran, belägen på franska rivieran. 
bild
 Fuji, klädkammaren i den franska villan. 
bild
Katalogen presenterar också Colonial, en fantastisk klädkammare som för tankarna till kolonialtidens interiörer, ett utrymme som återspeglar historia och hantverk när de är som bäst.
bild
Domus Aurea, ett fantastiskt projekt från Rom

"Målet med är att skapa exceptionella, bekväma och funktionella boendelösningar för kunder över hela världen, säger Thomas Munafò, varumärkeschef för Jumbo Collection och General Manager för inredningsservice, båda inom ONIRO Group.