String Furniture lanserar nya överskåp

Foto: String Furniture

Ett organiserat hem har alltid varit eftersträvansvärt – och i takt med att vi tillbringar mer tid i hemmet har det blivit ännu mer aktuellt. Dagens nya smarta, tidlösa och snygga förvaringslösningar återspeglar denna trend – något som är högst närvarande i String Furnitures nya överskåp med vippdörr som skapar fler användningsområden för Strings ikoniska hyllsystem.

 

De nya vippdörrarna möjliggör en personlig och unik förvaringslösning med många olika användningsområden. De populära överskåpen gör det inte bara lättare att hålla ordning i garderoben utan bjuder också in användaren att vara kreativ på övriga platser i hemmet.

bild
Foto: String Furniture

Överskåpen kompletterar String-systemets befintliga skjut- och sidodörrar men skapar samtidigt ett nytt uttryck i allt från hall till vardagsrum. De nya vippdörrarna passar perfekt till alla tråd- och plexipaneler med 30 centimeters djup.

Överskåpen kan med fördel användas i garderoben och med sin finurliga funktion gör den vardagen mer praktisk. Vippdörren öppnas med ett lätt tryck på skåpets utsida. Med det medföljande innerhyllplanet, som kan justeras efter behov, skapar de nya överskåpen även utrymme för olika sätt att organisera i garderoben.

Dörrarna går att få i fyra olika färger och i tre olika träslag, vilket gör det enkelt att skapa en unikt personlig känsla i garderoben. Välj en och samma färg för ett rent och stilfullt uttryck eller mixa ek, valnöt och ask för en maximalt individuell prägel.