Swedese öppnar Brand Store i Stockholm

Foto: Swedese

Swedese öppnar sin första fysiska butik i deras tidigare showroom på Malmtorgsgatan 5 i Stockholm. Där erbjuds ett urval produkter från deras sortiment tillsammans med utföranden unika för butiken.

I butiken finner man populära klassiker och framöver planerar man att ta fram nya produkter specifikt för Swedese Brand Store. Gemensamt för alla möbler är ursprunget och det småländska arvet, designen och den hantverksmässiga produktionen. Alltid med mänskliga behov av estetik, ergonomi och funktion som utgångspunkt. Utöver Swedeses egna produkter finns också utvalda accessorarer och designobjekt från lokala formgivare så som Alexandra Nilasdotter, Unni Strid och Veke.

bild
Foto: Swedese

”Det finns så många fantastiska möbler och inredningsdetaljer i Swedeses sortiment utöver de mest kända möbelklassikerna. Med den nya butiken vill vi ge alla möjligheten att uppleva både bredden och djupet i sortimentet och även få en närmare relation till varumärket Swedese – på en och samma plats” säger Sonnie Byrling, vd Swedese. 

För de som vill inspireras och fördjupa sig ytterligare i sortimenten finns även tyg- och materialprover tillgängliga. Butiken blir också en plats för event och andra händelser riktade till den designintresserade privatpersonen och till de som arbetar professionellt med möbler och inredning. Möten och besök i showroomet kan fortfarande bokas, precis som tidigare.