Lekfullhet kombinerat med klassiska mönster

Påslakan i lyxigt mjuk och len satin tillverkad av finkammad bomull. Trådtäthet 340 tc. Förslutning med dekorativa knytband.

I vår och sommar när Mille Notti presenterar sina nyheter, är det med en kollektion som bjuder på lekfulla möten mellan klassiska mönster i uppdaterade färgkombinationer, nya material och storlekar. Med sina kvalitativa, taktila material, genuin design och tidlösa mönster skapar Mille Notti en hållbar upplevelse med textilier som är noga utvalda för att användas och älskas under lång tid.

Satina är Mille Nottis klassiker när det kommer till satin. Den stilrena designen med silkeslen känsla och fin lyster förgyller hela ditt sovrum och blir lätt en tidlös favorit.

Mille Nottis satin vävs av 100% finkammad bomull. Det innebär att bomullen kammats så att enbart de långa starka fibrerna återstår – en förutsättning för att skapa satin av finaste kvalitet. Satin ger härligt mjuk och omfamnande känsla och har en vacker lyster. Det här är en kvalitet som upplevs som något varmare och passar därför extra bra om du lätt blir frusen, eller under årets kalla månader.

bild

I vår lanserar Mille Notti även de två vackra plädarna Bergamo och Como i generösa mått som gör att de även kan användas som ett överkast till sängen. 

bild
Bergamo är en lyxig och dekorativ pläd, vävd i ett abstrakt mönster i gult och offwhite. Pläden har stitching längs kanterna som skapar ett modernt uttryck. 
bild
Como är en mjuk och följsam pläd med karaktär och tyngd. Pläden har ett jacquardvävt abstrakt mönster med dekorativa fransar längs kortsidorna. En stilfull accessoar som tar för sig i hemmet. 
bild
Casella är vävd i ett klassiskt ginghammönster i en mörkgrå samt rosa nyans i kombination med ivory. Casella är en percaleväv tillverkad av finkammad bomull, med en trådtäthet på 300 tc, vilket ger en sval och krispig känsla.

Foto: Mille Notti