Färgen i fokus på inredningsmässan Formex i januari!

I januari är det dags igen att öppna dörrarna för ett färgsprakande Formex. Under fyra dagar kan du njuta av inspiration och produktnyheter inom inredning, design, presenter, delikatesser, barnprodukter, mode och accessoarer. Här möts nationella och internationella inköpare, agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och media från hela inrednings- och presentbranschen.

Formex erbjuder en plattform för affärer, möten med gamla och nya branschkollegor, produktnyheter, kommande säsongs trender, och inte minst inspiration och kunskap i form av utställningar och föredrag. Temat för Formex i januari är Colour vibes, där utställningen ”Dimensions of colour” signerad inredaren och koloristen Tekla Severin kommer sätta tonen redan på entrétorget. Det blir en lekfull och arkitektonisk färgupplevelse av former och mönster. ”En slags labyrint av upptäckarglädje” säger Tekla själv.

Med fokus på att lyfta säsongens nyheter så kommer nu Formex populära Pop-up Shop tillbaka, i regi av Lisa Karlsson från uMe Projects med många års erfarenhet av retail och inredning. I pop up-butiken får utställare chansen att direkt sälja de nyheter som tas fram för säsongen och du som besökare kan köpa med dig produkten hem.

Produktutställningarna News & Trend Expo – möter dig som besökare vid varje hallentré och ger en snabb överblick av ett urval av de nyheter som finns representerade i montrarna. I januari kureras utställningarna av stylisterna Jan Rundgren och Anna Starrén.

Succén från mässan i augusti med Nyfiken på branschen-dagen fortsätter med nytt och starkt scenprogram i januari. Programmets fokus ligger på företagande i inredningsbranschen, att knyta kontakter, få inspiration av erfarna företagares berättelser, och få möjlighet att se hur andra marknadsför sig på Formex.

I entrépriset till mässan ingår också kommande säsongs trendrapport Formex Trends, en sammanställning av omvärldsanalyser, teman och färgkartor. En unik möjlighet att få koll på kommande trender före alla andra som inte besöker mässan. Varje dag på mässan presenterar även designern och kreatören Jan Rundgren Formex trender med inspirationsbilder, spaningar och tankar.

Mässan består av ett flertal olika produktområden. Området Design Talents är dedikerat till ännu inte etablerade designer som får möjlighet att synas och visa upp sina nya innovativa designlösningar och hållbara produkter för inköpare, möjliga samarbetspartners, producenter och media. Ett område som verkligen bjuder på inspiration och talang!

Välkommen till Formex 17-20 januari!

Köp din biljett till Formex HÄR!

bild

Följ formex på: 
Instagram

Facebook
LinkedIn