Stena Fastigheter har flyttat in i nyrenoverade lokaler på Drottninggatan

 – Det är ett modernt och innovativt kontor som kommer fungera som ett eget CoWork. Ett behov som vi upptäckte redan på vårt förra kontor, säger Kim Bernheden, fastighetschef MO Norr i Stockholm. Foto: Stena Fastigheter Stockholm

Stena Fastigheter, Stena Sessan och delar av Stena Recycling (bland annat Stena Circular Consulting) sitter nu i gemensamma lokaler på Drottninggatan 33 i Stockholm city.

Stena Fastigheter har tillsammans med delar av Stena Recycling (bland annat Stena Circular Consulting) och Stena Sessan flyttat in i nyrenoverade lokaler på Drottninggatan 33, i den egenägda fastigheten Hägern Större 16.

bild
Foto: Stena Fastigheter Stockholm

Det är ett helt nyrenoverat, innovativt kontor som fungerar som ett eget Stena CoWork i Stockholm. Ett gemensamt kontor för de tre bolagen där de även välkomnar kollegor från andra delar av Stena-Sfären att komma förbi för en plats vid besök och arbete i Stockholm.

- Det känns väldigt bra att ha kommit på plats i våra nya lokaler på Drottninggatan 33, särskilt att vi nu flyttat in tillsammans med våra vänner på Stena Sessan och Stena Recycling.

bild
Foto: Stena Fastigheter Stockholm

Beställare: Stena Fastigheter Stockholm
Arkitekt: Strategisk Arkitektur
Inredning: Inventia
Digitala lösningar: Awaio, Parakey
Totalentreprenör: Zengun
Projektledning: DRIV Projekt