DUX lanserar reDUX

Foto: DUX

DUX lanserar under våren 2023 plattformen reDUX för att hjälpa kunder att förädla och förlänga livet på sina DUX-möbler. DUX erbjuder, tillsammans med sina 14 kvalificerade och certifierade samarbetspartners, flera olika tjänster för att ge designklassikerna ett nytt eller längre liv.  

Som en av världens största säng- och möbeltillverkare tror DUX på hög kvalitet, lång livslängd, att tillverka nytt med omsorg och att främja ett livslångt ägande. Med plattformen erbjuder DUX hjälp med att hitta utvalda, certifierade möbeltapetserare som kan klä om, restaurera eller reparera DUX-möbler för att ytterligare förlänga livet på möbelklassikerna. Genom reDUX kan kunder hitta begagnade möbler genom någon av de certifierade nordiska auktionshandlarna som företaget samarbetar med. 

bild
Foto: DUX

Med siktet inställt på en hållbar framtid tar DUX ansvar i alla led och arbetar med hållbara material, tidlös och klassisk design som förblir aktuell och genom reDUX för att främja ett livslångt ägande av möbler och sängar. Tidlösa möbler är en investering för framtiden och som med rätt hantering kan leva vidare från generation till generation. Med reDUX värnar DUX om möblernas livslängd, oavsett om det handlar om en begagnade möbler eller affektionsvärdet i ärvda möbler med många historier.
 
”Lanseringen av plattformen känns helt rätt med tanke på vårt arv, vår kvalitet och vår strävan att använda de resurser vi erbjuds på ett så bra sätt som möjligt. Att låta möbler få ett nytt liv eller utseende och att överleva i generationer ser vi som ett av de mest hållbara alternativen. ” säger Jonas Andersson, marknadschef på DUX.