Inredningen som ska lyfta flygplatserna

Referensbild på inredning till Göteborg Landvetter Airport. Foto: Intrx

Inredningsföretaget Intrx i Kumla är en av de tre utvalda leverantörerna som kommer att leverera möbler och inredning till de statligt ägda flygplatserna i Sverige. Det totala avtalet är värt uppemot 130 miljoner svenska kronor och markerar en betydande milstolpe för företagets närvaro inom offentliga miljöer.

Swedavia AB, som äger och driver tio av Sveriges flygplatser, har nyligen genomfört en upphandling och kontrakterat nya leverantörer för möbler och inredning för de kommande fyra åren. Intrx är en av de tre utvalda leverantörerna inom området "Offentliga miljöer", där de kommer leverera möbler och inredning samt tillhörande varurelaterade tjänster till områden som terminaler, lounger och angränsande ytor på alla Swedavias flygplatser. Den uppskattade totala volymen under avtalsperioden är 100-130 miljoner svenska kronor.

Fredric Jansson, VD för Intrx, uttrycker sin glädje över det förtroende företaget har fått och ser fram emot att bygga och fördjupa samarbetet med Swedavia. 

b
Inredningsföretaget har redan levererat inredning och 1000 sittplatser till Göteborg Landvetter Airport under 2020. Foto: Intrx
b
Genom anbudsförfarandet har företaget etablerat samarbeten och ingått återförsäljaravtal med flera av Sveriges och Europas stora möbelproducenter. Foto: Intrx