Klassikern w162 Dalston förädlas

Nya w162 Dalston s3, skapad i samarbete med Londonbaserade Industrial Facility, som leds av Sam Hecht och Kim Colin. Foto: Wästberg

Med ökad popularitet har lampan w162 Dalston kontinuerligt förbättrats och förfinats och nu lanserar Wästberg den förädlade skärmdesignen w162 Dalston s3.

Den nya modellen är skapad i samarbete med det Londonbaserade Industrial Facility, ledd av Sam Hecht och Kim Colin och är en fortsättning av den tidigare modellen som lanserades för ett decennium sedan.

Pendellampan behåller sin funktionalitet med en klassisk och anspråkslös personlighet, kombinerat med Wästbergs LED-teknologi med ett mjukt ljus utan bländning.

b
Färgen graphite black. Foto: Wästberg

Den nya lampan är gjuten helt i aluminium och har en annorlunda, mer markerad skärm som är anpassad för mindre utrymmen. Den finns tillgänglig i tre färger: silk grey, graphite black och aluminium.

w162 Dalston s3 finns också i en obehandlad rå aluminiumfinish, utan ytterligare beläggning eller skyddande behandlingar. Tack vare märken, fläckar, fingeravtryck och oxidation får lampan med tidenen patina. En fördel med den avskalade finishen är också en bättre resurshantering och minskad energiförbrukning vid tillverkning och återanvändning.

b
Obehandlad rå aluminiumfinish Foto: Wästberg
b
Silk grey Foto: Wästberg