HÄLSING presenterar sitt utbud av exklusiva utekök

Med utekök från HÄLSING skapas minnesvärda stunder, från stora familjefester till intima middagar - att laga mat under bar himmel tillsammans med nära och kära.

bild

Med stort engagemang och perfektion i fokus, designar och tillverkar HÄLSING utekök av högsta möjliga kvalitet, vilket gör att de kan stå pall för alla utmaningar och väderförhållanden året runt. Det garanterar att uteköket blir en stolt och pålitlig del av er utomhusmiljö under lång tid framöver.

bild

Varje unikt utekök från HÄLSING tillverkas i Sverige av högkvalitativt rostfritt stål. Designteamet är dedikerade att uppfylla varje kunds unika önskemål och behov där uteköken utrustas med vask, gasolgrill, kolgrill, kylskåp, smart förvaring och mer som hör ett kök till för att ge en komplett köksupplevelse utomhus.

bild

HÄLSING ser fram emot att samarbeta med partners för att skapa skräddarsydda utekök som kommer att imponera både på kunder och besökare. För mer information och för personlig rådgivning, vänligen besök www.halsingkitchen.se eller kontakta fredrik@halsingkitchen.se

bild