Mångsidiga Pythagoras lanseras i nättare storlek

Foto: Maze

Maze Interiors klassiska Pythagoras utökas och lanseras nu i en nättare storlek. Nyheten Pythagoras Drawer har ett flertal smarta funktioner och användningsområden för hemmet och passar lika bra som sängbord såväl som köksförvaring. Modulen finns tillgängligt i vitt, svart och naturek och kommer att säljas exklusivt på Åhléns City i Stockholm från april 2018.

Sedan 2016 har Pythagoras kommit att bli en designfavorit, som med sin kreativa och funktionella design passar i många olika miljöer. Tillsammans med den svenska formgivaren Gustav Rosén ville Maze Interior utmana hyllsystemets lekfullheten och användningsområde, vilket resulterade i den nättare modulen Pythagoras Drawer.

Kreativitet och lekfullhet är hjärtat i hyllsystemets design, vilket är möjligt genom den triangelformade konsolen som kan monteras på fyra olika sätt och finns i flera färger. Pythagoras Drawer lanseras i vitt, svart och naturek och kan kombineras med befintliga Pythagoras konsoler. Från och med den 12 april 2018 säljs Pythagoras Drawer exklusivt på Åhléns City tillsammans med utvalda produkter från Maze Interiors produktkatalog.