Captured Reality 2 fångar den vackra värld vi lever i

Foto: Mr Perswall

Mr Perswall lanserar en uppföljare av Captured Reality som första gången lanserades 2013. Captured Reality No 2 fångar den vackra värld vi lever i. Helt nya vackra, utrycksfulla ytor kombineras med visuella konstverk i macro/microperspektiv. Kollektionen innehålller 40 artiklar fördelade på 29 mönster.

Captured Reality No 2 är en tapetkollektion som får dig att häpna över naturens skönhet. Upplev skogens detaljrikedom med grönskande liv och njutbara vyer. Ytor som betong, natursten och tegel blandas med vyer från naturen och dess liv i nya perspektiv. De flesta av mönstren är rapporterbara, andra är digitaltryckta fondtapeter som täcker hela väggen.

- Trenden ligger i tolkningen av verkligheten, vi lägger bara till lite mjukare atmosfär i vissa delar av kollektionen samt naturliga inslag, säger Amanda Nordblad, designer Mr Perswall.

Materialkänslan i kollektionen är hög och vi ser bland annat material som kork, koppar och åldrat trä i mönstersamlingen. Men vi ser också verkligheten ur ett nytt perspektiv, så låt dig omslutas av dess skönhet, klä väggarna med Captured Reality No 2.

Kollektionen lanseras i mitten av februari 2020.