Rum för doft och smak med Interfloras sommarkollektion

Foto: Interflora

Ljusa tider närmar sig. Inred ditt eget blomsterrum där sommarens färger är milda, dofterna härliga och formerna runda i kanterna. I Interfloras sommarkollektion får växterna ta plats.

Sommarens kollektion, som går i naturella pastellfärger kombinerat med naturmaterial så som trä och bambu, ger hemmet en ljus och somrig känsla. Med en inglasad veranda eller ett uterum är förutsättningarna perfekta, men en ljus fönsterplats i lägenheten eller en balkong kan också bli sommarens bästa blomsterrum. Krukorna, vaserna och inredningsdetaljerna matchas snyggt ihop med begonia, mimosa och vacker rosenkvitten.

– Tänk dig ett rum fyllt av väldoft och växtkraft där du kan skörda dina egna citroner och nypa av en kvist rosmarin till grillen. Välj plantor med olika växtsätt – hängande, klängande, höga, låga och frodiga – för att ge rummet en naturnära karaktär. På hyllor, bänkar och pallar av ljusa naturmaterial som bambu och trä framhävs det gröna på ett fint sätt, säger Cecilia Thimerdal, Inköps- och Hållbarhetschef på Interflora.