HTH introducerar framtidens köksförvaring

Foto: HTH

Till sommaren 2020 introducerar danska HTH Magic Move - ett nästintill magiskt köksskåp som på ett yteffektivt vis bidrar med säker förvaring vid svåråtkomliga utrymmen. Skåpets främre del fungerar som ett vanligt överskåp medan den bakre delen kan sänkas och höjas genom ett enkelt knapptryck - perfekt gömma för vassa knivar och starka kryddor.  

Klassiska köksskåp med höga och djupa hyllor kan lätt stå och samla damm om förvaringen inte är genomtänkt och rätt planerad. Lösningen för ett bättre flöde i köket - och fullt utnyttjad kapacitet - stavas Magic Move. Den höj- och sänkbara mekanismen gör dessa ytor både lättillgängliga och eleganta och med enkelheten av ett knapptryck rör den sig upp och ner.

Magic Move kan med fördel gömma undan skarpa köksverktyg och redskap som behöver förvaras bortom barns ivriga händer, men också hjälpa till att dölja den ansamling av olika burkar och byttor som så ofta samlas i ett köks alla vrår. Oavsett ändamål hjälper den till att hålla arbetsytan på köksbänken fri. 

– Magic Move är lika praktisk som elegant. Utan att göra något väsen av sig hjälper den till att maximera förvaringen i köket och smälter samtidigt in rakt in i kulissen, säger Christoffer Göransson, inredare och köksexpert på HTH Sverige.