Höstinspirationer av Draga & Aurel

Jade| Foto: Federica Lissoni

Jade | Bord och pallar soser ut som ädelstenar. Möblernas genomskinliga gjutna ovansida är färgad i höstskogarnas typiska nyanser och detta förstärks av mässingsbasen, vars yta har behandlats med en handgjord teknik som ger den speciella ådringen, som ger en vintage-effekt. Jade är tillverkade för hand i designerns ateljé i Como, Italien. De har en elegans och charm som är hämtad ur höstens magi.

Agatha | Cafébord som är snygga och lätta och fångar ögat med sina oändliga färgnyanser, som aldrig är det samma. Den oregelbundna runda toppen är gjord med en speciell teknik och är helt gjord för hand: Det spelas med livfulla färgkombinationer och även slumpmässiga ”misstag” och ”olyckor”, materialet smälts i flera lager för att skapa en flytande och djup effekt. 

 

bild
Foto: Riccardo Gasperoni

 

Joy | Joy-vägglampor speglar 1970-talet och rymdåldern. Den slutliga färgen är resultatet av matchande lager av färgat harts med en dimbar neonbelysning. Kompletterande nyanser är lagrade för att skapa en mjuk, blandad glödeffekt när den tänds.

 

bild
Foto:Giulio Boem

 

Jud| En hyllning till konstnären Donald Judd och minimalismen, Jud-lamporna berikar väggen som konstverk. Finns i ett brett utbud av livfulla färgvariationer i en palett som påminner om löv i början av hösten. Lamporna är gjorda i genomskinligt glas med olika toner som smält ihop för att återspegla en harmonisk effekt.

 

bild
Foto: Allegra Martin