“Glowing Fall” - Moroso på Milano Design City 2020

Getlucky and Ruff. Foto: Moroso

Moroso kommer att delta i Milano Design City 2020 med en helt ny utsällning i sitt showroom i Milano med titeln "Glowing Fall".

Milano Design City är ett evenemang som ägnar sig åt design, innovation och har ett särskilt fokus på hållbarhet och cirkulär ekonomi. Målet med årets evenemang är att hjälpa den italienska designindustrin att komma på fötterna igen och öppna sina dörrar för allmänheten, samtidigt som de följer alla hälsobestämmelser och är medvetna om de senaste svåra tiderna.

För att fira tillfället har Marco Viola Studio designat en helt ny layout för Moroso showroom i Via Pontaccio 8/10. I centrum står de nya fåtöljerna Getlucky och Ruff, designade av Patricia Urquiola, och TABA-samlingen av Alfredo Haberli.

 

bild
Foto: Moroso

 

Getlucky och Ruff "syster" fåtöljerna experimenterar med binär geometri och kombinerar sittdelar och ryggstöd för att skapa en mästerlig effekt och desticker ut med dess enkelhet i dess former. Skapad som en liten "matsals" fåtölj.  Ett mjukt ryggstöd som lindas runt ryggen som ett band innan det vävs samman med det bekväma sätet. Exakta linjer som förkroppsligar formens elegans.

 

bild
Foto: Moroso

 

TABA-kollektionen för Moroso fortsätter det framgångsrika samarbetet mellan den schweiziska / argentinska designern och det italienska företaget, känt över hela världen för sin passionerade eklekticism.

 

bild
Foto: Moroso