Glittrande föremål skapar stämningsfull jul

Bild: Malmsten

I Malmstenbutikens julsortiment blandas det enkla med glittrande föremål som tillsammans skapar en stämningsfull jul. Tidlösa klassiker – som adventsstjärnorna av pergamyn – kommer tillbaka liksom förra årets storsäljande mistlar, och bland nyheterna finns vackert mönstrade julgranskulor.

– Vi behöver egentligen inte addera så mycket nyheter eftersom våra klassiker är så enormt efterfrågade år efter år. Men de här julgranskulorna kunde vi inte motstå när vi såg dem. En enkel produkt som är så fin att blanda med de mer glittrande föremål som våra kunder söker efter till jul säger Malmstenbutikens vd och ägare Jessika Hyltner.

 

bild
Foto: Malmsten

De lackade kulorna är vackert småmönstrade och finns i två färgställningar. De med olika gröna toner heter Moss och de som går i rött heter Salsa. De görs för hand precis som mistlarna och kransarna som gjorde succé förra året och sålde slut redan innan första advent.

 

bild
Foto: Malmsten

Kransen och misteln finns i flera storlekar och de är gjorda med blad av guldfärgad metall. Misteln har även pärlimitationer som föreställer bären.

– Det är gjorda i enkla material med stor omsorg om detaljerna och passar perfekt om man, som många av våra kunder, gillar att addera glitter till en mer traditionell inredning. Är det någon gång på året man kan dra på så är det ju under julsäsongen säger Jessika Hyltner.

 

bild
Foto: Malmsten

 

Bland klassikerna finns de vita adventsstjärnorna. De tillverkas av Carl Malmstens barnbarn Vanja Sorbon Malmsten i pergamyn – samma material som används i de populära växtskärmarna. Pappret ger ett stämningsfullt sken som passar lika bra i en modern som en klassisk miljö.

 

bild
Foto: Malmsten