Tapeter för alla rum från Borosan

Foto: Borosan

Från tidlösa klassiker till trendiga nyheter, i kollektionen Borosan Easy Up finns tapeter för alla rum och stilar. Och bäst av allt: alla är smidiga, täckande EasyUp-tapeter som är lika lätta att sätta upp som att tycka om. Låt dig inspireras och hitta tapeterna till ditt hem.

Borosans estetiska lockelse ligger i dess breda utbud av mönster. Den stora variationsrikedomen gör att kollektionen förhöjer en mängd olika inredningsstilar och passar i alla olika typer av rum. Välj mellan grafiska uttryck med naturtema, enfärgade tapeter eller dekorativa blomstermotiv.

 

bild
Foto: Borosan

Alla tapeterna i kollektionen täcker underlaget, så någon målning behövs inte före tapetsering och som namnet antyder går det snabbt och enkelt att sätta upp alla EasyUp-tapeter.

 

nya
Foto: Borosan

- Vi brinner för att skapa nya mönster och färgkompositioner. Detta, kombinerat med högkvalitativ svensk produktion och ett starkt engagemang för hållbarhet, gör det lätt att förstå varför både hantverkare och medvetna privatpersoner har valt Borosan sedan 1956. Mångsidig, funktionell, vacker och härlig att arbeta med, säger Sissa Sundling, Head of Design, för Boråstapeter.

 

bild
Foto: Borosan