Ethimo for Le Coucou Méribel Hotel & Spa

Foto: Jerome Galland

Le Coucou Méribel Hôtel & Spa ligger i hjärtat av de franska alperna, i Les Allues Méribel. Denna exklusiva arkitektur designades av Pierre Yovanovitch och känns som en typisk fjällstuga, en plats där lyx går hand i hand med respekt för naturen, främjar det lokala området och garanterar gästerna en exceptionell upplevelse av komfort och välbefinnande.

 

bild
Foto: Jerome Galland

 

Denna franska arkitekt valde Ethimo för utemöbler och spa, i synnerhet Allaperto Mountain-samlingen, den första möbelserien för utomhusbruk i bergen och resultatet av ett samarbete mellan Ethimo och Studio Thun.

Sviterna är typiska alpina byggnader med stora terrasser och med en enastående utsikt över Alperna. Här används Allaperto Mountain lounge fåtöljer i teak och tekniskt tyg i tartanmönster med låga bord.

Spaet har solstolar med justerbara ryggar, i teak med mjuka madrasser, för att ge avkoppling och komfort.

 

bild
Foto: Jerome Galland

Form och funktion sammanfogas således: den "skräddarsydda" designen av Ethimo-produkter, i material och tyger som tål även de tuffaste temperaturerna, samtidigt ett påtagligt välkomnande för gäster i utomhusrum som är utformade för att framkalla samma rogivande avkopplande känsla som i inomhusmiljö.