Scala Bench med plats för två

Nya storleken med plats för två ur Scala-serien från byWirth. Foto: byWirth

Scala-serien från byWirth firar tvåårsjubileum med en liten ny: Scala Bench Small. En bänk för två personer i ett praktiskt format med alla välkända Scala-detaljer.

 

bild
våra kunder saknade en kort bänk till hemmets mindre rum såsom hall, badrum eller kök. Det får de nu", säger Sune Wirth Engelund från byWirth. Bild: byWirth

 

För två år sedan skapades Scala-serien till Scala-foajén på Aarhus Teater som en del av en nyinredning. Detaljerna till Scala-foajén och alla möbler som hörde till skapades av teamet bakom byWirth, och de enkla bänkarna och borden som skapades till foajén har sedan dess blivit en fast del av designbyråns kollektion - och en stor succé.

 

bild
 - Scala Bench Small är bearbetad enligt de bästa hantverkstraditionerna i FSC-certifierat ekträ och i en kvalitet som håller i generationer, Sune Wirth Engelund från byWirth. Bild: byWirth

Bland Scala-bänkens noggrant utarbetade trädetaljer märks det fina "lyftet" på sätets kant, den smala skåran i sätet som håller fast den valfria dynan och de smala stagen under sätet som ger extra förvaringsplats. Lägg också märke till att benen går hela vägen genom sätet så att de skapar ett fint mönster på ovansidan.