Z: is now

Shiki, designat Damian Williamson. Bild: Zanotta

Zanotta presenterar ett förnyat visuellt språk, mer autentiskt och emotionellt.

Zanotta-katalogen, skapad i samarbete med Robilant Associati, är en involverande, intim och konfidentiell berättelse genom bilder. Katalogen kommunicerar genom bilder av verkliga livet, ramar in vardagen och samtida liv.

 

bild
Ryttare, design Ludovica & Roberto Palomba. Bild: Zanotta

 

En fotografisk uppsättning, där fokus flyttas från objektet till samspelet som upprättas av dess användare, med tolv riktiga boenden, bebodda av människor som alla har sin egen historia av sitt liv och med sina egna passioner.

Historien om Zanotta-samlingen är en mångfacetterad resa med tolv stopp och tolv personligheter, autentiska huvudpersoner i sitt eget utrymme.

 

bild
Dan, design Patrick Norguet. Bild: Zanotta 

 

Företaget tror på en idé om ett hem baserat på kvalitet och produkter som blir livstidspartners. Zanotta-katalogen är ett kalejdoskop av former, innovativa lösningar, funktioner och material som kanske inte tidigare har setts.

Inredningsdetaljer och tillbehör dem som kan skapa trevliga relationer. Produkter med en själ som blir en del av berättelsen och genom den hittar sitt idealiska utrymme.

 

bild
Milano, design De Pas, D'Urbino, Lomazzi. Bild: Zanotta

Pietro Baroni är fotografen bakom de tolv berättelserna som finns i den nya Zanotta-katalogen.

Hans konstnärliga väg utforskar hur människan bygger sig själv i världen, i det sociala och naturliga rummet som omger honom.