Tapeter med en känsla av handmålade väggar från Boråstapeter

Bild: Boråstapeter

Chalk är en stor kollektion tapeter med en unik och levande känsla av handmålade kalkväggar. Ett varmare och mer klätt alternativ till färg, med ett vackert och autentiskt uttryck. Kollektionen ger en känsla av det nära och det äkta. Såsom vi vill leva, stund för stund, år för år. I enkel skönhet som blir allt vackrare med tiden.

Chalk är en stor kollektion tapeter med en unik och levande känsla av handmålade kalkväggar. Ett varmare och mer klätt alternativ till färg, med ett vackert och autentiskt uttryck. Vi har valt varje nyans med stor omsorg – sobra, jordnära toner som klär rummet i en skön naturnära känsla. Alla med en oregelbunden struktur och matt yta, för ett lugnt och harmoniskt samspel med din inredning. Tapeter att älska i många år framöver.

 

bild
Tapeterna är tillverkade i Boråstapeters egen fabrik. Bild: Boråstapeter

- Chalk är en kollektion som ligger helt rätt i tiden med sina naturliga, jordiga färger som för tankarna till kalkade väggar, säger Sissa Sundling, Head of Design på Boråstapeter.

 

bild
Alla färger som används är vattenbaserade och materialet kommer från hållbara skogsbruk i Nordeuropa. Bild: Boråstapeter

Med inspiration från vårt svenska arv skapar vi tapeter för alla hem

Boråstapeter är Sveriges i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Varje år lanseras runt 7 kollektioner som designas och produceras i Borås och som säljs över nästan hela världen. Utifrån en klassisk och tidlös grund utvecklas varumärket kontinuerligt för att möta marknadens intresse för design, färg och form. Boråstapeter ingår i WallVision koncernen tillsammans med varumärkena Engblad & Co, Mr Perswall, Cole & Son och Wall&decò.

 

bild
Produktionen sker helt utan farliga ämnen och med minsta möjliga miljöpåverkan. Bild: Boråstapeter