HTH Köksforum Bredden återöppnas

– Med en yta på över 400 kvadratmeter finns det otroliga möjligheter att inspirera med innovativa helhetslösningar och med en småländsk ödmjukhet i ryggen fokuserar vi givetvis på en kundnöjdhet som största fokus, säger vd Martin Johansson.

I över 50 år har HTH producerat danska kvalitetskök och idag är man Nordens ledande köksproducent med 23 butiker runt om i Sverige. I mars 2021 återöppnas dörrarna till HTH Köksforum Bredden, vars nya showroomkoncept har uppdaterats för att skapa ännu mer inspirerande möten med alla typer av kunder.  

HTH Köksforum Bredden, belägen i Upplands Väsby utanför Stockholm, har länge varit en attraktiv butik för kunder som letar efter innovativa kökslösningar. Under 2020 har butiken uppdaterats och efter en större renovering öppnas äntligen dörrarna till Bredden upp igen.

Butiken leds sedan årsskiftet av handlaren Martin Johansson, som också står bakom butikerna i både Jönköping och Linköping. När butiken nu öppnas igen kommer teamet att inspirera med kökskoncept utformade för både privat- och företagskunder. Med en gedigen kundkrets och flera samarbetspartners i Stockholm var det ett naturligt steg för Martin Johansson att ta över butiken när erbjudandet gavs.

 

bild
HTH har sedan starten arbetat med att skapa skräddarsydda kökslösningar för hemmet med både produktion och montering i egna fabriker i Danmark – och den starka kopplingen till dansk design och hantverkstradition syns tydligt i både materialval och detaljer.