Nytt toppmodernt hotell i Linköping - Best Western Hotels & Resorts

Best Western and hotel Linköping dörrarna.

Nu öppnar Best Western and hotel Linköping dörrarna - ett nytt toppmodernt hotell med fokus på smarta yteffektiva lösningar och höga krav på kvalitet, design och komfort. Med välutrustade rum och stora sociala ytor ska hotellet attrahera såväl hotellgäster som Linköpingsbor.

Med ett perfekt läge mitt i centrala Linköping öppnar nu det nya hotellet Best Western and hotel Linköping. Hotellets moderna rum och stora sociala ytor med bar, restaurang och vardagsrum inbjuder till att bo, umgås, mötas, arbeta, äta och dricka.

”Då Best Western and hotel Stockholm är ett av våra mest uppskattade hotell, är vi övertygade att systerhotellet i Linköping kommer att nå samma framgång. Genom att kunna erbjuda ett toppmodernt boende i kombination med fantastiska mötesmöjligheter lyckas vi bemöta efterfrågan från såväl hotellgäster som övriga besökare”, säger Johan Michelson, VD BWH Hotel Group Skandinavien.

 

bild

 

På hotellet ryms 151 yteffektiva rum i fem olika rumskategorier vilka sträcker sig från enkelrum till familjerum. Här erbjuds, förutom en skön säng, även ett snabbt wifi, gott om elektriska uttag, chromecast samt en safebox.

Även hotellets mat och dryckeskoncept är väl genomtänkt och med stort fokus på lokala råvaror och personlig service. I restaurangen, & restaurant, serveras frukost, lunch och middag, samt brunch första lördagen i månaden. I hotellets välkomnande bar och lounge finns gott om sköna fåtöljer där man kan ta ett glas, en kaffe eller något mindre att äta från barmenyn, samt Afterwork på torsdagar.

Hotellet erbjuder även sina hotellgäster ett modernt och välutrustat hotellgym samt garage med många parkeringsplatser med direktingång till hotellet.