BAGUETTE - bordet från MAGIS designat av Ronan & Erwan Bouroullec

Baguette-bordet är lika starkt som det är elegant. Basen är gjord av gjuten aluminium, polerat eller målad i svart eller vitt. Bild: Magis

Dessa dagar ser vi alla fram emot att få bjuda in våra vänner och familj till långa middagar igen, särskilt ute på de varma sommarkvällarna. Ett bord är hjärtat i rummet och en given plats  för möten, gemenskap och det viktigaste av allt att få njuta av skratt med vänner och familj. Baguette-bordet, designat av Ronan & Erwan Bouroullec, balanserar visuell enkelhet med hållbar styrka och skapar en diskret elegans för varje matplats, både inom- och utomhus.

 

bild
Tack vare den geniala kombinationen av ben och stöd kan det bära en mängd bordsskivor från härdat glas till Carrara-marmor, från italiensk ardesia-skiffer till amerikansk valnöt eller MDF. Finns i 205 eller 160 cm längder.

 

UTOMHUSVERSIONER 

 

bild
Ardesia-skiffer kännetecknas av sin mycket mörka, nästan svarta färg med en strukturerad yta. Ardesia-skiffer tas fram i Italien och det anses det vara mycket hållbart. Denna version av Baguette-bordet ger ett naturligt men elegant utseende.

 

bild
Sedan antiken har Carrara-marmor varit världens mest använda marmorsort. Den vita som blandas upp med det blågrå färgmönstret ger varje bord sin unika karaktär. Det bryts i staden Carrara, i norra Toscana, Italien. Carrara-marmor är tåligt och väderbeständig och ger ett lätt och sofistikerat utseende till Baguette-bordet.

 

Bilder: Magis