Badrumsprodukter i AXOR hansgrohes FinishPlus-ytdesign

Duschar från svart till vitt och från brons till guld.

Nu finns ännu fler valmöjligheter om man vill inreda sitt badrum med duschar och kranar i en av hansgrohes fem standard FinishPlus-ytor: matt svart, matt vit, borstad brons, polerad guld-optik och borstad svart krom. Duscharna från den innovativa Rainfinity-serien och matchande RainSelect termostater för inbyggnad finns nu också i de vackra ytbeläggningarna, vilket gör det möjligt att fullt ut sätta sin egen prägel på badrummet. Samtidigt lanserar hansgrohe kompletta installationspaket till duschen i den populära mattsvarta färgen.

Hansgrohe Rainfinity: Designdusch i olila färger.

Duschserien Rainfinity sticker redan i krom-varianten ut med sin design. Den grafitgrå strålskivans lätt rundade utformning och munstyckenas placering ger tillsammans med den mjuka PowderRain-strålen känslan av att vara helt omsluten av vatten från topp till tå. Med FinishPlus-ytfinish blir duschupplevelsen ännu mer speciell - duschen kommer att skapa ett tydligt statement i badrummet, även när den inte används. Kombinera Rainfinity huvud- och handduschar med en användarvänlig inbyggd RainSelect-termostat i samma FinishPlus-yta och få större rörelsefrihet i duschen. Här styrs vattnet med hjälp av intuitiva Select-knappar, som endast kräver ett enkelt tryck för att öppna eller stänga av vattnet. Vattenmängd och -temperatur regleras via en vridbar knapp.

Nya installationspaket för en komplett duschlösning i matt svart

 

 

När man vill ha en inbyggd lösning i duschen kan det vara svårt att se vilka produkter som passar ihop både i funktion och design. hansgrohe har gjort det enkelt genom att sätta ihop några installationspaket som innehåller alla delar till en komplett duschlösning vid nybyggnation eller en större renovering. Nu även i en matt svart helhetslook med huvuddusch, handdusch, duschslang, duschhållare samt en inbyggd termostat. Bakom väggen monteras den välkända inbyggnadsdelen iBox universal.

 

bild
De nya duschprodukterna med specialytor utökar det befintliga FinishPlus-sortimentet, som även innefattar kranar till handfat och badkar samt linjeavlopp i olika design i färgerna matt svart, matt vit, borstad brons, polerad guld-optik och borstad svart krom.

 

bild

Bilder: AXOR hansgrohe