Klong presenterar Trio i ny färgställning

Trio introducerades 2016 och finns i tre olika storlekar och två mönster. Krukorna är skapade av två lager metall där det yttre lagret antingen har berikats med ett rutmönster som skapar ett iögonfallande djup eller ett stansat droppmönster, formgivet av Ania Pauser. Foto: Klong

Under hösten 2021 lanserar Klong de uppskattade krukorna Trio i två nya färgställningar. En jubileumsutgåva i Klongs djupt mörkröda signaturfärg och en vilsam beige färg.

Krukornas nya färgställningar är båda monokroma och har ett lugn över sig samtidigt som Trios mönster skapar ett starkt uttryck och djärv karaktär för att kunna tillföra något till rummet även utan blommor.

– Den uttrycksfullt mörkröda signaturfärgen har länge varit en favorit för många, och väldigt tidigt i designprocessen ville vi att en mörkröd Trio skulle adderas till kollektionen. Därför var det självklart att låta vår jubileumsutgåva färgsättas av just den mörkröda signaturfärgen, säger Eva Hjertberg, vd på Klong.

 

bild
Alla krukor i Trio-serien består av tre delar: innerkruka, ytterkruka och ett mässingsfat. Krukorna är tillverkade i rostfritt stål och varsamt lackerade för en matt finish. Foto: Klong