Archus förstärks med två nya inredningsarkitekter

Archus rekryterar Malin Chapó och Jennie Maxe. Foto: Adam af Ekenstam

Archus förstärker sitt erbjudande inom inredningsarkitektur och hyresgästanpassningar med två nya inredningsarkitekter med fokus på Stockholmsmarknaden.

Malin Chapó har en Bachelor från Kingston University och har över 21 års erfarenhet av inredningsarkitektur. 

Jennie Maxe är utbildad inredningsarkitekt från Konstfack i Stockholm och har över 16 års erfarenhet som inredningsarkitekt.

Både Malin och Jennie har stor erfarenhet av inom olika typer av inredningsprojekt, hyresgästanpassningar, kreativa workshops, projektering, utveckling av nya sätt att strukturera arbetsplatser och förstärka bolagens varumärken. Båda kommer från roller som uppdragsansvariga på Reflex Arkitekter och tillsammans kommer de förstärka och utveckla affärsområdet Inredning & koncept.

Archus arbetar kontinuerligt med att förstärka och bredda sitt inredningsteam som i dag arbetar med flera prestigefulla uppdrag som exempelvis Seco Tools huvudkontor, Electrolux nya huvudkontor samt ny butik och restaurang åt Skultunna Messingbruk för att nämna några. 

Archus är sedan länge starka inom inredningsarkitektur och dessa två spetsrekryteringar ger ytterligare tyngd.

-Det är med både glädje vi välkomnar Malin och Jennie till oss. Båda har en gedigen erfarenhet och erkänd skicklighet inom inredningsarkitektur och hyresgästanpassningar och med denna förstärkning av vårt redan framgångsrika inredningsteam flyttar vi fram våra positioner i Stockholmsregionen och tar ytterligare ett steg i att förstärka vårt helhetserbjudande till våra kunder, nuvarande som blivande, säger Erik Bruhn VD Archus arkitektur.