Upptäck Dome Nomad från Brokis

Foto: Brokis

En symbios av elegans och en omisskännlig formlära har gett upphov till en ny utomhuskollektion från Brokis - Dome Nomad.

Den italienska designduon Chiaramonte Marin har skapat denna nya utomhuskollektion för BROKIS. De har hämtat inspiration från kupolerna i Venedig. Dome Nomad är en utomhuslampa vars kupolform representerar evigheten och det himmelska valvet. Kupolformen på det handblåsta glaspartiet finns i en av två varianter: slätt klart glas eller vågigt klart glas. Dome Nomad är en bärbar uppladdningsbar utomhuslampa. Det milda ljuset passerar genom en opal diffusor och namnglasglasskärmen. 

bild
Foto: Brokis

Dome Nomad uppfyller säkerhets- och tekniska standarder för utomhusbelysning. Den enkla designen har raffinerat rostfritt stål i en miljövänlig pulverlackering för enastående motståndskraft mot väder och vind. LED -källan tål frysningstemperaturer. Flera lager av smält glas används för att göra glasskärmen, och var och en utsätts för yttersta granskning av glasmästarna.

Kan placeras på ett bord eller direkt på golvet. Designen som tillför en speciell charm till trädgårdar, terrasser och även till inre utrymmen.