Boråstapeter lanserar Melodi

Foto: Boråstapeter

Melodi, en kollektion med mjuka organiska former och en finstämd färgpalett inspirerad från vår skandinaviska natur. Enkelt, självklart och hållbart för hem i harmoni.

Melodi är en välkomnande tapetkollektion som gör det enkelt att klä varje dag – och varje rum – i en skön känsla. Tapeter i samstämda, mjuka mönster och toner, lätta att ta till sig. Finstämt och vackert, likt en lättsjungen melodi som ljuder lika fint oavsett rum och hem. I köket i stan, i matsalen på landet eller i barnens krypin.

Den behagligt dämpade färgskalan går i naturliga nyanser, från cremevitt och blekrosa till dova toner av antracitgrått och midnattsblått. ­Här finns mjuka, organiska former som bladverk och blommor, men också enfärgade tapeter och inslag av folklore och geometri. 30 mångsidiga tapeter för en lugnare, skönare vardag.

bild
Foto: Boråstapeter

-Vi vill erbjuda kunden en tapetkollektion för hela familjen. Det är enkla, behagliga mönster i naturtoner som passar in i den moderna livsstilen. Skandinavisk design som lockar till avkoppling och skapar ett hem som omfamnar de människor som lever i det, säger Madeleine Sidemo, Senior Designer, Boråstapeter.

Tapeterna är tillverkade i Boråstapeters egen fabrik i textilstaden Borås där hållbarhet står i fokus. Produktionen sker helt utan farliga ämnen och med minsta möjliga miljöpåverkan. Alla färger som används är vattenbaserade och materialet kommer från hållbara skogsbruk i Nordeuropa.