Woodio Wall lanseras

Foto: WOODIO

Woodio utökar sortimentet och lanserar Woodio Wall, en mångsidig inredningspanel för hemmet. Det finska ecodesign företaget Woodio presenterar en ny produktkategori i signaturmaterialet träflis, Woodio Wall - en dekorativ inredningspanel för väggar.

Den dekorativa inredningspanelen Woodin Wall skapar en mångsidig och unik inredningsdetalj. 
Woodiomaterialets subtila struktur skapar ett varmt intryck. Panelen kan användas kreativt som en dekorativ innerväggspanel, bordsskiva eller som stänkskydd på köksvägg. Panelens yta är vattentät, lätt att hålla ren, den är värme- och stöttålig och passar därför både privata och kommersiella interiörer. 

bild
Foto: WOODIO

”Det är viktigt för oss att fortsätta utvecklas och ge möjligheter för våra kunder att innovativt använda vårt material i sina hem eller professionella inredningslösningar. Vårt mål har från början varit att göra badrumsplattor av vårt träkomposit-material. Under utvecklingsarbetet upptäckte vi att vårt material faktiskt är mycket mer mångsidigt än ett badrumskakel – och det är så här inredningspanelprodukten, Wall120, föddes”, säger Petro Lahtinen, vd och grundare av Woodio.

bild
Foto: WOODIO