Hem presenterar klassiker i nya material och färgställningar

Foto: Hem

Hem presenterar ännu fler av sina omtyckta klassiker i nya material och färgställningar. Under hösten 2021 presenteras kollektionerna Hai och Koti i lekfull bouclé och Palo Sofa i en ny version med varm gul eller djupt skogsgrön tygklädsel från Rohi, exklusivt framtaget för Hem.

– Både färger och textur går helt i linje med Hems nya varumärkesidentitet och speglar den energiska och fantasifulla designen vi strävar efter, säger Svenja Diekmann, kreativ chef på Hem. 

Hai Lounge Chair och Hai Ottoman by Luca Nichetto
Hai Lounge Chair är formgiven av Luca Nichetto och är en klassisk fåtölj med ett avskalat formspråk. Grunden består av en metallstomme som täckts med skum och textil för att skapa en optimal ergonomi och komfort. Både Hai Lounge Chair och Hai Ottoman presenteras nu i mjuk och uttrycksfull bouclé i tre nyanser: den vackra och blekt mahognybruna Bute Storr Sawdust, den krämigt vita nyansen Bute Storr Eggshell, samt den elegant gråa Bute Storr Pebble.

bild
Hai Lounge Chair och Hai Ottoman by Luca Nichetto. Foto: Hem

Palo Sofa by Hem Design Studio
Hem presenterar samtliga moduler i Palo Sofa-kollektionen i två nya tyger som utvecklats av den ikoniska tyska tygfabrikanten Rohi exklusivt för Hem: Sera Green (Pine) och Sera Yellow (Sunflower). Tack vare att kollektionen är uppbyggd av moduler kan dynor och armstöd kombineras efter behov och enkelt bli såväl en soffa som en schäslong eller en ottoman.

bild
Palo soffa. Foto: Hem 
bild
Palo schäslong. Foto: Hem