Hyllor för alla utrymmen

Foto: Broste Copenhagen

Broste Copenhagen har samarbetat med den danska designern Mette Degn för att utveckla ett anpassningsbart hyllsystem med förvaringsmöjligheter som är både smarta och snygga.

Broste Copenhagens nylanserade Nobuko hyllsystem låter dig designa exakt den förvaring du behöver för ditt bostadsutrymme och gör det enkelt att organisera dina tillhörigheter.

Serien innehåller hyllor och ben i fyra olika längder, så du kan anpassa både höjden och antalet hyllor du behöver, beroende på vad utrymmet kräver.

Designad är ett samarbete med designern Mette Degn. Nobuko-serien är baserad på en ambition att skapa en flexibel förvaringsenhet som är robust men ändå strömlinjeformad. Inspirerad av bambuns naturliga flexibilitet är benen på Nobuko bokhyllan förskjutna för att säkerställa stabilitet, och hyllorna är utformade för att vara kompatibla med alla Nobuko-ben. Den enkla designen ger Nobuko en lätt och luftig estetik.

 

bild
Som en del av Nobuko-systemet har ett cylindriskt bokstöd även gjorts tillgängligt i säsongsfärgerna dammblått, kungsblått, ljuslila, rött, vitt och ljusgrönt. Nobuko-bokstödet cylindriska form ger fysisk styrka till den annars graciösa designen. Foto: Broste Copenhagen
bild
Foto: Broste Copenhagen