Levande och naturlig träfasad med laserande kulörer

361 Scandinavian Black. Foto: Nordsjö

Nordsjö lanserar en ny kulör- och inspirationsguide av laserande kulörer för att underlätta i valet av kulör vid lasering av traditionella och moderna trähusfasader. Lasera träfasaden med lasyrfärg och njut av en vacker fasad i många år – med en laserande produkt framhävs träets vackra struktur och fasaden bibehåller ett levande och naturligt uttryck. 

Trähus ligger oss varmt om hjärtat och det är viktigt att sköta om dem och måla om dem då och då med högkvalitativ färg, samt att välja kulörer som gör huset rättvisa och samtidigt harmoniserar med omgivningen. I Nordsjös nya guide kan man utforska vackra kulörpaletter, som sträcker sig från mjuk sand och sobert grå till mustigt rött, gulbrunt, blått och grönt samt klassiskt svart.

bild
368 Scandinavian Forest.

– Att välja en laserande kulör är inte alldeles lätt eftersom kulören på träet man laserar påverkar slutresultatet. I vår nya guide har vi valt ut 30 tidlösa och vackra kulörer som är framtagna för att passa våra nordiska trähus, säger Ann-Charlotte Linde, kulörchef på Nordsjö.

353 Scandinavian Graphite Grey
353 Scandinavian Graphite Grey.