Nola besöker H22 i Helsingborg

Nola har möblerat den vackra uteplatsen med det populära Långbordet, bänkarna Areal, stolar i serien Kaskad och planteringsurnorna ABC. Foto Jann Lipka.

Det fullkomligt bubblar med aktiviteter och idéer kring design och arkitektur på H22 City Expo i Helsingborg som pågår fram tills den 3 juli. 

 

Partners till Sveriges Arkitekter
Nola har fått den stora äran att som partner till Sveriges Arkitekter möblera deras arena för arkitektur, form och design på Parapeten. Här har Karin Sundberg ritat en ny pergola med tydliga referenser till Per Fribergs H55-pergola.
 

bild
Pergolan är möblerad med White arkitekters Långbordet, Kaskadstolar formgivna av Björn Dahlström samt Areal bänkar och ABC planteringskärl, båda designade av Broberg & Ridderstråle. Foto Jann Lipka.
bild
Foto Jann Lipka.

Fokus på trä i ny paviljong
Från Venedig till Helsingborg, paviljongen Hexagon H22 designad av In Praise of Shadows, har utvecklats för att bli en del av Nolas permanenta sortiment. I samverkan med Svenskt Trä tar den plats på Parapeten och är en hubb för möten, samtal och väderskydd under H22.

bild
Hexagon H22, design In Praise of Shadows, kommer bli en del av Nolas permanenta sortiment. Paviljongen är möblerad med Rocky stolar och bord formgivna av Nina Jobs. Foto Jann Lipka.
bild
Foto Superlab.

Arbete under bar himmel
På andra sidan hamninloppet, i Oceanhamnen, har vi installerat tolv arbetsplatser under bar himmel där alla är välkomna att prova på att arbeta utomhus. Principen är alltid öppet och platserna bokas genom appen Awaio genom en QR-kod på borden. 

Möbelserien Work Lounge, designad av Superlab och Charlotte Petersson Troije är speciellt framtagen för att underlätta arbete utomhus.

bild
Kebne utegym, design Kauppi & Kauppi. Foto: Jann Lipka

Aktivera kroppen i Kebne

Oceanhamnen finns även utegymmet Kebne att prova på för styrketräning eller stretching med egen kroppsvikt som motstånd. Nola finns på plats under arbetstimmar med instruktör för både inspiration och hårdträning.

bild
Foto: Jann Lipka
bild
Hitta till Nolas utställningar under H22 City Expo i Helsingborg.