Tre nya kollektioner för sköna stunder utomhus

Waikiki. Foto: Kare

Under våren och sommaren föredrar vi att tillbringa vår tid utomhus, och denna trend ökar i popularitet. Stolar och solstolar har utvecklats från att bara vara sittplatser till att också vara en uttrycksfull design som förenar både funktion och estetik.

Nu lanserar Kare tre nya kollektioner med FSC-certifierat massivt trä och handgjord klädsel. Dessa nya trädgårdsmöbler passar också i inomhusmiljöer.

Waikiki

En serie i loungestil som inkluderar fåtölj, 2-sitssoffa och ett lågt soffbord tillverkat av vaxad, FSC-certifierad akaciaträ. Stolar och ett matbord samt solstolar finns också i samma kvalitet.

b
Waikiki-serien är tillverkad av akaciaträ. Foto: KARE
b
Waikiki-seriens fåtölj och 2-sitssoffa. Foto: KARE

Honolulu

Honolulu-serien karakteriserande egenskapfer är de bekväma sittkuddarna med knappstygn och designen från mitten av förra århundradet. Denna utomhusmöbel är också tillverkad av vaxat och FSC-certifierat akaciaträ.

b
Honolulu. Foto: KARE

Mahalo

Mahalo är tillverkad av rotting och akaciaträ och passar både för inomhus- och utomhusbruk. Serien inkluderar trädgårdsstolar av flätad rotting och ett runt matbord med betongliknande bordsskiva med ben tillverkade av vaxad akaciaträ. Det finns även ett set med bord och fyra stolar.

b
Mahalo. Foto: KARE