Gallotti&Radice och Studiopepe - nyheter 2024

H20 och Selce-T Foto: Gallotti&Radice

På Salone del Mobile.Milano 2024 fokuserade Gallotti&Radices på material och traditionellt hantverk i kombination med modern innovation. Designföretagets samarbeten med olika designers har resulterat i nya produkter och tillägg till befintliga kollektioner. I år introducerades nya tyger och läder samt utökningar av befintliga produktfamiljer. 

I årets upplaga av Salone del Mobile, Milano presenterade Gallotti&Radice flera nya produkter designade av Studiopepe, såsom bordet Selce-T, stolarna H20, sofforna Stami, Stami Plus och Stami Loveseat.

H20, design av Studiopepe

Studiopepe, 2024 En fåtölj med inre metallram som är klädd med polyuretanskum. H20 finns i tyg eller läder.

b
H20. Foto: Gallotti&Radice 
b
Fåtöljen är klädd med icke-deformerbart polyuretanskum i olika densiteter. Foto: Gallotti&Radice 

Selce-T, design av Studiopepe

Bordet är tillverkat genom att applicera naturligt stenpulver med hjälp av en handspackelteknik och finns i färgerna “burnt” och “cream”

b
Selce-T. Foto: Gallotti&Radice 
b
Eftersom det här är en blandning av pulvriserade naturstenar garanteras inte enhetlighet i färgtoner. Foto: Gallotti&Radice 
b
Cremefärgad yta. Foto: Gallotti&Radice 

Stami Sofa, design av Studiopepe

Soffa med böjd askträbas färgad svart med detaljer i polerad mässing. Finns även i en mattlackad version i färgerna: "Rosso Persia", "Grigio Londra", "Nero Giza", "Bianco Camargue", "Verde Provenza", "Blu Pacifico", "Bordeaux Etruria", "Rosa Jaipur" och "Sabbia del Nilo".

Soffan är stoppad med polyuretanskum och gåsdun samt klädd i tyg eller läder. Den levereras med två cylindriska ändarmstöd täckta med samma tyg/läder som soffan.

b
Stami sofa levereras med två cylinderformade armstöd klädda i samma tyg eller läder. Foto: Gallotti&Radice 
b
Moduldoffan Stami Sofa Plus. Foto: Gallotti&Radice 
b
Stami Loveseat Foto: Gallotti&Radice