Gorenje och VW kombinerar avancerad teknik med ikonisk design

Kylskåpet är noggrant konstruerat. Enligt tillverkaren är det byggt med den senaste tekniken och uppgraderat till IonGeneration, som får maten att hålla längre, samtidigt som det är energisnålt. Foto: Gorenje

Gorenje Retro Special Edition speglar en personlig stil som leder tankarna till folkwagenbussens symbol för frihet och äventyrslust.

Alla körglada fans av Volkswagens legendariska klassiker, folkabussen, kommer att älska att parkera det här unika kylskåpet i köket, som har designats med inspiration från den omisskännliga retrominibussen. Genom att bryta normerna för hur kylskåp brukar se ut kan Gorenje presentera nya kreativa och snygga lösningar för köksinredningen. Vardagens vitvarorhar förvandlats till kurviga inredningsföremål vars design förändrar kökets uttryck.

Kylskåpet är noggrant konstruerat. Varje hylla och sektion av kylskåpet har skapats med omsorg och respekt för den nostalgiska designen. Det är byggt med den senaste tekniken och uppgraderat till IonGeneration, som får maten att hålla längre, samtidigt som det är energisnålt. Användarvänligheten är uppgraderad med hyllor som kan dras ut och som håller upp till 22 kg matvaror, djup flaskhylla och justerbara hyllor i dörren samt en stor frukt- och grönsakslåda med massor av plats för frukt och grönt. En vintageklassiker har återuppstått med innovativt inre – snygg stil när den är som bäst.

Källa: