Kökshoar i glaserat stål

Foto: Hornbach

Premium-tillverkaren av exklusiva design-blandare, Dornbracht, utökar nu sitt spektrum av produkter till köket med nya kökshoar i glaserat stål där tydliga linjer, exakta radier samt ventilkåpa i matchande färger karakteriserar den eleganta och mångsidiga designen. Kökshoarna erbjuds i tre färger svart, vit och sand (i matt eller högglans) och i bredder av 40 cm, 45 cm, 50 cm och 55 cm, vilket innebär en stor individuell designfrihet i köket.

De nya kökshoarna i glaserat stål är robusta med utmärkta materialegenskaper, där ytbehandlingen har utvecklats speciellt för att tåla köksbestyren med till exempel en lättskött yta som är rep- och nötningsbeständig.

De tre olika färgerna kan väljas för att passa den personliga inredningsstilen och matcha bänkskivan i köket – antingen för att kontrastera ytan eller komplettera den, vilket erbjuder otaliga kombinationsmöjligheter. Den vita kökshon kan till exempel kombineras för att harmonisera med en ljus bänkskiva eller kontrastera mot en svart bänkskiva. Bänkskivor i natursten eller marmor kan komplettera den sandfärgade kökshon.